Πάνος Αντωνίου, MD

Ο Dr Αντωνίου είναι Γενικός Χειρουργός, εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική απο 25ετίας και έχει επίσης εφαρμόσει πρώτος στην Ελλάδα τεχνικές όπως HAL/RAR, TEM και SNS. Ιδρυτής του Athens Colorectal Group και Υπεύθυνος του χειρουργικού ιατρείου Praxis Clinic.                                Συνεργάτης της Α' Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν H.C, της Αθηναικής Mediclinic και του Ολύμπιου Θεραπευτήριου στην Πάτρα.

Οι συνεργάτες του ιατρείου
 
George Tsioulias MD, FACS,

Dr.Tsioulias is a board-certified general surgeon and surgical oncologist, in practice for more than 25 years in Athens and New York, USA.

 

Πέτρος Τσαπάρας, MD, Msc

O Dr. Τσαπάρας είναι Γενικός Χειρουργός.                                     Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ελάχιστα Επεμβατική  Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική.

Το χειρουργικό ιατρείο

 

Όλοι εμείς, οι ιατροί και συνεργάτες του Praxis, πιστεύουμε στην εξατομικευμένη προσέγγιση των ασθενών. Αυτή είναι η πρωταρχική μας σκέψη και με τη σκέψη αυτή προσεγγίζουμε και θεραπεύουμε τους ασθενείς μας τα τελευταία 25 χρόνια.
Στους χώρους του Νοσοκομείου 'Ερρίκος Ντυνάν H.C και της Αθηναικής Mediclinic, που παρέχουν τις καλύτερες και πιο εξειδικευμένες δυνατότητες διάγνωσης και θεραπείας, αλλά και με στόχο την σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε θέματα υγείας και ενημέρωσης, υποδεχόμαστε τους ασθενείς και τις οικογένειες τους σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον προσφέροντάς τους ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, έτοιμο να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες τους.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

 

Praxis Clinic

Κλινικά Νέα:

 

Σιδηροπενική αναιμία και  καρκίνος παχέος εντέρου

2 Νοεμβρίου 2020

 

Σιδηροπενική αναιμία που επιμένει;    Που δεν βρίσκεται η αιτία παρά τις επισκέψεις στο γιατρό σας και παρά το σίδηρο που έχετε πάρει για 2-3 μήνες; Τότε ήλθε η ώρα για να κάνετε κολονοσκόπηση!

 

Με την κολονοσκόπηση θα δοθεί το πιθανότερο η λύση στο πρόβλημα σας. Πολύ συχνά η αιτία της αδιευκρίνηστης αναιμίας είναι ένας πολύποδας του παχέος εντέρου στην περιοχή του τυφλού ο οποίος και αιμορραγεί αργά και σταθερά γιατί έχει γίνει ένας όγκος στον αυλό του εντέρου.

Με την κολονοσκόπηση                     και την λαπαροσκοπική                         η 'ανοικτή'  αφαίρεση τμήματος του εντέρου που θα ακολουθήσει έχετε δώσει λύση στην αναιμία που επιμένει και ταυτόχρονα έχετε σώσει τη ζωη σας!

 

Γυναίκα & Θυρεοειδής

20 Σεπτεμβρίου 2020

 

Οι παθήσεις του θυρεοειδούς είναι πιο συχνές στις γυναίκες, ιδίως στη λοχεία και την εμμηνόπαυση. Η επίπτωση στο γενικό πληθυσμό είναι 5% έως και 15% στις ηλικιωμένες γυναίκες.

Ο υπερθυρεοειδισμός είναι          10πλάσιος στις γυναίκες και η θυρεοειδίτιδα έως και 7πλάσια επίσης.

Η έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του θυρεοειδούς προλαμβάνει πολλές επιπλοκές απο διάφορα όργανα.

 

 

Ημερήσια Νοσηλεία

27 Αυγούστου 2020

 

Μπορούμε σήμερα, και ιδίως εν μέσω πανδημίας, να εκτελούμε χειρουργικές επεμβάσεις ημερήσιας νοσηλείας (Day Case Surgery) σε οργανωμένα κέντρα με ασφάλεια, και αποτελεσματικότητα.                    Δηλαδή, επεμβάσεις όπως κύστη κόκκυγος, πρωκτού, κιρσών κ άκρων,  χολοκυστεκτομή, βουβωνοκήλη, σκωληκοειδεκτομή, λύση συμφύσεων, βιοψίες ενδοκοιλιακών οργάνων, διαγνωστικές λαπαροσκοπήσεις, κλπ.